Information från styrelsen

Hej alla makers!

Jag hoppas ni alla har det bra och att ni och era nära får vara friska! Nu va det längesen vi hörde av oss från styrelsen, men det betyder inte att det inte händer något från vår sida. Vi arbetar vidare med stort och smått, lite i det dolda, men ändå.

Keramikverksamhet
Ja, vi frågade våra medlemmar och lyssnar såklart också på svaren. Ni va flera som svarade på enkäten om vad ni skulle vilja se för ytterligare verksamheter i vår förening. Nu har vi ett projekt på gång som vi hoppas ska resultera i keramikutrustning i vår lokal. Detta är långt ifrån klart men vi arbetar på det och hoppas verkligen det ska bli verklighet! Vi har även lite andra mindre förändringar och maskiner på gång i lokalen.

LegoMakers
Vi har blivit kontaktade av en driven förälder som har barn med stort legointresse. Vi arbetar nu tillsammans för att komma igång med en liten legoavdelning i vår förening. Initialt handlar det i så fall om att barn/ungdomsgrupper träffas en gång i veckan och bygger lego på tema (tänk lite Lego Masters). Finns det intresse från fler av våra medlemmar och deras barn, bara hör av er!

Hemsida
En av aktiva medlemmar har tagit hemsidan under sina vingar och givit den en liten ansiktslyftning, helt klart välkommet! Fler ändringar kommer att dyka upp. Synpunkter? Bara maila till oss i styrelsen! 

Gemensamma träffar
Beroende på restriktioner och smittoläge kan vi få revidera planen, men vi har för avsikt att starta upp gemensamma träffar igen i slutet av augusti. I samband med skolstart eller så. Lokalen är självklart fortsatt öppen hela sommaren för er som har labbmedlemskap. 

Tack för ert stöd och trevlig sommar

Vidare vill jag passa på att tacka er alla som gör lite eller mycket för denna förening. Vi, precis som dom flesta andra föreningar, har haft det lite tuffare under pandemin. Men vi har alla er som fortfarande hänger i och betalar medlemsavgifter och löser labbmedlemskap att tacka för att det fortsatt rullar på. Vi hade inte funnits utan er! Stort tack!

Slutligen vill jag, med resten av styrelsen, önska er alla en trevlig och kreativ sommar! Hoppas ni får lagom mycket väder och att ni får vara friska och krya!

Allt gott!

Vänligen
Linus Björnlund
Ordförande
Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.