Bli Medlem

För att bli medlem i Makerspace & Uppfinnarna Kalmarsund så Swishar du medlemsavgiften till nummer 123 658 16 07.  Ange ditt namn och vad inbetalningen avser som meddelande. Du kan även betala in på Bankgiro 5311-3114. Meddela oss gärna på mail att du betalat så att vi kan komma i kontakt med dig. info(a)kalmarmakerspace.se

Medlemsavgiften är satt till 100 kr/år för en person och 250 kr/år för en hel familj, i och med att detta är betalt är du medlem i föreningen Kalmar Makerspace och får utskick och rösträtt på årsmöten.

För att få tillgång till vår lokal, med egen nyckel (vilket gör att du kan komma och gå som du vill) tar du kontakt med oss. Du får då skriva på ett avtal och får en tagg. Avgiften för att få tillgång till detta är 150:-/månad vilket du betalar in på samma sätt som ovan, antingen månadsvis eller årsvis. Observera att du måste vara myndig eller ha myndig person närvarande vid arbete i lokalen.

Så fort du gått med i föreningen så kommer vi ta kontakt med dig via mail.

Som medlem hos oss måste du acceptera vår integritetspolicy.

Se här för vårt avtal/regler gällande lokaltillgång. Tänk på att all verksamhet i lokalen, och arbete med förenings aktiviteter utanför lokalen, sker på egen risk och på eget ansvar. Du är inte, genom medlemskap eller labbmedlemskap, försäkrad för eventuella olyckor. Se därför över din egna försäkring.

Välkommen till oss!