Nyheter – Makerspace & Uppfinnarna

Hej alla!
Jag vill med detta meddelande tacka er för terminen. Det är väldigt roligt att se hur vi får både oss själva, som människor, samt vår förening och lokal att utvecklas!

Gemensamma träffar
Äntligen sommar, igen! Det innebär att vi nu har haft vår sista gemensamma träff för terminen. Vi återkommer via mail då det börjar bli dags för en ny termin hos oss! För er som har nyckel är lokalen öppen och kan nyttjas precis som vanligt, hela sommaren.

Städning och förvaring
Tack alla ni som kommer på städträffar och såklart ni som håller i detta och får det att fungera! Men också stort tack till ALLA som hjälps åt att hålla lokalen fin övrig tid också. Vi jobbar ständigt på att bli bättre och behöver alltid hjälp med detta. Det är vår lokal. Tänk på det! Det är alltid VÅRT ansvar att ta ut sopor, fylla på papper eller svabba golv om det behövs! Eftersom vi är ganska många numera är det också väldigt viktigt att vi sköter vår personliga förvaring. Det finns väldigt tydliga regler gällande detta. Det ska inte finnas någon personlig förvaring utöver det som finns i våra lådor (för nyckelmedlemmar). Vid projekt med material som inte får plats i dessa så ska dessa märkas med datum och namn samt samlas ihop så det blir tydligt att det är ett projekt. Men det är fyra veckor som gäller för denna typ av förvaring. Sen tas det hem eller tillfaller föreningen. Vi hoppas nu alla sköter detta eftersom det underlättar både städning och skapande i lokalerna!

Sommar
Missa inte att föreningen kommer finnas med på Kalmar Stadsfest. Den 12/8 kommer vi finnas vid konstmuseet för att sprida vårt budskap, visa vad vi gör och möjligen hitta på lite annat kul. Vi behöver hjälp att bemanna vårt tält och visa upp oss. Antingen för att göra något specifikt eller bara hänga och eventuellt snacka med nyfikna besökare. Medlemmar som är med får en t-shirt! Strax innan lunch och en bit in på eftermiddagen är tanken. Hör av er!

Vi kommer också vara med på transportfestivalen i Rockneby den 2/9. Här ska vi visa upp oss och kanske hitta på något i transportens tecken. Har du idéer så hör av dig! Vi behöver också hjälp att bemanna här, hör av er direkt till mig om ni har möjlighet!
Mer information om evenemangen dyker upp när vi närmar oss.

Slutligen vill jag önska er en härlig och kreativ sommar! Ta hand om er!
Makerspace & Uppfinnarna Kalmarsund
Funkabo, Kalmar, Sweden
Linus Björnlund
Ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.