BrickMakers Kalmar

BrickMakers är en fritidsaktivitet för barn, där vi tillsammans bygger olika roliga projekt med LEGO® klossar. Tanken är att erbjuda en kreativ aktivitet som ger barnen en möjlighet att dela sitt intresse med andra och samtidigt skapa en nyfikenhet kring teknik, design och samhälle.

BrickMakers ska vara en aktivitet för alla! Det krävs inga förkunskaper eller egna klossar för att vara med. Kostnaden är en medlemsavgift i föreningen per barn eller för en hel familj, 100 kr resp. 250 kr per helår.

Våren 2023 har vi tre grupper igång som träffas en kväll i veckan, på tisdagar, onsdagar respektive torsdagar. Vår senaste grupp har lite extra fokus på att locka tjejer att bygga och leds av Hanna Broberg Danielsson, som var med och tävlade i Lego Masters på tv förra året (vilket vi såklart är särskilt stolta över!).

I dagsläget är vi strax över 20 barn totalt. Antalet platser i våra grupper är begränsat, men det går bra att anmäla ditt barns/dina barns intresse, så ställer vi dem i kö. Skicka bara ett mejl till Joel Bixo, som är ansvarig för verksamheten: joel.bixo(a)gmail.com

Och är du sugen på att vara ledare för en grupp är du också varmt välkommen att höra av dig!

Vill du se exempel på vad vi gör? Spana in dessa filmer med tidigare terminers byggen: