Nu finns Kalmar Makerspace!

Vi startar nu upp Kalmar Makerspace!

 

Det är en ideell förening för dig som tycker om att skapa.

Konst, maskiner, kläder, applikationer mm.

 

 

Vi uppdaterar kontinuerligt denna sida med information.

Är du nyfiken på att vara med?

 

2 comments

 1. Hej Kalmar Makerspace!

  Ett av mina intressen är att återvinna pallvirke till vardagsföremål istället för att köpa färdiga möbler. Jag har många års erfarenhet av att bygga och laga saker men ibland hindras kreativiteten av att man saknar vissa dyra verktyg eller när man vill ha något svetsat men saknar svets och svetskunskap. Vore kul att träffa andra skapare, Adam känner jag sedan en kortare tid tillbaka genom Kalmar VBK. Hör gärna av er om ni har en träff snart.

  1. Hej Jakob!

   Vad kul att du hör av dig till oss. Jag är säker på att du kan träffa likasinnade i vår förening så småningom. Vi har ju relativt nyligen startat upp föreningen så vi har ännu inte hittat en bra lokal att verka i och det är ju lite av en nyckelfråga. Vi har däremot kommit ganska långt i frågan och hoppas kunna ha tillgång till en bra lokal ganska snart. Så fort vi har det kommer vi inleda fysiska träffar med medlemmar och intresserade för att vidareutveckla föreningen. Vi lägger upp dina uppgifter i vårt register och håller dig informerad när vi är igång.

   Mvh
   Magnus, Kalmar Makerspace

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.