Makerträff på gång! Missa det inte!

Torsdagen den 25:e augusti klockan 18.00 kan vi stolt bjuda in till Makerträff med Kalmar Makerspace. Till denna träff bjuder vi in alla er som är nyfikna på vad vår förening kan erbjuda och du behöver alltså inte redan vara medlem för att delta.

Vi kommer att träffas i en verkstadslokal med träinriktning, i anslutning till Funkaboskolan. Lokalen har viss utrustning (t ex pelarborr, träsvarv, hyvel, arbetsbänkar). Övriga verktyg, samt material, till ditt tänkta projekt tar du själv med dig! Vi träffas vid entrén till fritidsgården som ligger ut mot Funkabovägen. Ingången är sedan på baksidan. Kommer du sent, ring 070 2901136.

Har du inget projekt på gång? Kom och träffas i alla fall. Kanske får du inspiration eller vill bolla en idé med gänget! Eller kanske bara hänga?

Tveka inte, ta dig hit för att träffa likasinnade och ta chansen att vara med och forma Kalmarmakerspace fortsatta resa.

/Styrelsen i Kalmar Makerspace

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.