Sista gemensamma träffen för terminen på torsdag!

Hej alla!

Vi har haft en härlig och händelserik termin på Kalmar Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund! Lokalen är invigd vilket gav oss bra publicitet i lokala medier. Detta har också gjort att fler kreativa människor hittat till oss vilket verkligen är jätteroligt!

Vi träffas nu på torsdag (20/6) kl 18-21 för den sista gemensamma träffen för terminen, ett ypperligt läge att kolla in lokalen och planera projekt till sommaren eller höstterminen. För våra labbmedlemmar stänger såklart inte lokalen utan vi kan köra på och nyttja lokalen precis som vanligt.

Jag vill önska alla en riktigt bra och kreativ sommar. Glöm inte att det finns goda möjligheter att vara kreativ även under sommaren. Att läsa, skissa och planera i en solstol eller hängmatta låter som en bra semester för mig! Glöm inte att spara på vattnet och vara försiktig i naturen!

Sist men inte minst vill jag skicka ett stort tack till våra samarbetspartners (Kalmar kommun och Folkuniversitetet) samt alla fantastiska medlemmar som gör det möjligt för oss att hålla igång vår kreativa verkstad.

Vänligen

Linus Björnlund

Ordförande

Låd-projektet till dreamhack (som några av er följt) är avslutat för denna gång och lådorna/hyllorna fungerade över förväntan! Vi har haft en väldigt härlig helg på dreamhack. Det finns självklart förbättringspotential för lådorna vilket det redan skissas på för fullt!

Image result for kreativ + sommar

sv.craftme.eu

Image result for diy hammock

pinterest.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.