Makerträffar och kommunikation

Hej alla Makers!
Vi har varit lite dåliga på att kommunicera i allt detta byggande och fixande med vår lokal. Det händer en hel del och ni är alla varm välkomna till lokalen varje torsdag från ca kl 18:00 och framåt. Vi satsar på att köra gemensamma träffar varje vecka tills dess att lokalen är i ordning och maskinerna som beställs är på plats. Ni som har egen tagg (150:-/månad samt medlemsavgift betald) kan självklart gå och komma som ni vill. Det finns massor av saker att göra i lokalen innan den är färdig.
För att möjliggöra snabb kommunikation finns en slackserver uppsatt för oss. kalmarmakerspace.slack.com är adressen till denna.
Ännu enklare och snabbare kommunikation (framför allt för er som inte använder slack) körs på appen whatsapp. Detta är en grupp för oss medlemmar för snabba frågor, funderingar, stämma träff med andra medlemmar eller hurrarop. Detta är en tjänst som är gratis och registrering med endast telefonnummer fungerar utmärkt. Inget krångel alltså. Länken för att komma in i vår grupp följer här.
Appen hittar du i appstore, installera den först.
Hör av er vid frågor eller funderingar! Hoppas vi syns imorrn!
Vänligen
Linus
0702901136

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.