Årsmöte, gemensamma träffar och viruspandemi

Hej alla!
Jag hoppas verkligen ni alla mår bra i denna märkliga och svåra tid. Styrelsen önskar här få lite uppmärksamhet igen och vill med detta inlägg delge lite information, bland annat om årsmötet som skulle hållas den 17/5 kl 15:30, vilket tidigare bjudits in till.

Årsmöte

Ikväll har styrelsen haft möte och med beaktande av situationen beslutat att skjuta fram föreningens årsmöte ytterligare. Anledningen är precis som tidigare riskerna för smittspridning vid deltagande och folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer. 

Nytt datum för årsmötet har nu satts till den 14/6, kl 15:30. Samma lokal som tidigare gäller. Conservators lokal på Slöjdaregatan 11, Kalmar.

Skulle det vara nödvändigt kan detta datum flyttas fram ytterligare. Styrelsen kommer att ha ett extra styrelsemöte v 22 för att ta beslut om detta. Nytt besked kommer därför under vecka 22.

Gemensamma träffar

Med beaktande av risk för smittspridning och rekommendationer från folkhälsomyndigheten har vi också idag beslutat att ställa in resterande gemensamma träffar för terminen. Vi hoppas såklart ni har förståelse för detta i denna speciella tid. Är det någon som behöver komma in i lokalen, för att t ex hämta material eller verktyg, ber vi er kontakta någon i styrelsen, så löser vi det. Vi hoppas självklart vara tillbaka med gemensamma träffar i augusti, precis som vanligt, men vi återkommer om detta längre fram. Lokalen är fortsatt öppen för labbmedlemmar men det är mycket viktigt att ni respekterar de regler vi har samt att ni stannar hemma om ni upplever symtom. Vi önskar också att ni tvättar händerna ordentligt innan ni kliver in i våra lokaler, återigen för att minska risken för smittspridning. 


Har ni frågor om ovanstående eller något helt annat, tveka inte att kontakta oss i styrelsen!

Med vänliga hälsningar

Linus Björnlund

Ordförande

1 comment

  1. Härligt med en verksamhet som i alla fall kan pågå trots dessa tider. Bara kontakten och beskeden är i sig värdefulla.
    Jag bara önskar att det inte var så långt mellan Kalmar och Helsingborg! Här saknar vi denna form av gemenskap. Tar gärna emot tips på var i närheten det finns slika resurser och gemenskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.