Hej alla fantastiska medlemmar!

Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni snart, alldeles snart, får komma ner i varv, göra lite som ni vill och kanske träffa några vänner eller släktingar. Men lova att vara rädda om er och andra!

Det finns många där ute som gör sitt bästa för att hålla oss informerade om läget runt om i världen, vårt land och vår stad. Precis som det finns dom som gör allt för att peppa och stärka. Personer som gör det betydligt bättre än vad jag skulle göra. Så jag hoppar över det. Jag vill bara säga att i vårt lilla hörn av Kalmar; alltså i vår förening och i vår lokal, finns alltid möjlighet att hämta ny energi och/eller släppa tankarna på det som sker runt om. Det är min definitiva övertygelse att kreativitet och dess uttryck, att arbeta med händerna och hjärnan, låter oss göra just detta.

När det gäller föreningens verksamhet så är de gemensamma träffarna nu avslutade för i år. Vi återkommer såklart i januari med nya datum för detta, så länge det finns möjlighet till det. När det gäller vår ungdomsverksamhet, som stärker och roar sig med att bygga lego i vår lokal, träffas dom för sista gången detta år nu på måndag. För att sedan ta en paus till mitten av januari. I övrigt så är lokalen öppen för er med egen nyckel, precis som vanligt. Dock pågår det arbete då vi utökar verksamheten med keramik och förhoppningsvis någon ny maskin. Förresten, är det någon av er som vill hjälpa till med detta arbete så bara säg till någon i styrelsen, via någon av våra kanaler. 

Var rädda om varandra och er själva och ha en god jul och ett gott nytt år! 

Vänligen

Linus Björnlund

Ordförande

Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.