Viktig information från styrelsen

Vi har en del viktig information och frågor till er, våra kära medlemmar. Vore tacksam om ni kunde läsa igenom detta då det är viktigt för vår fortsatta utveckling!
  • Workshops

Vi har nu hållit i två olika workshops och dessa har varit mycket uppskattade. Vi hoppas och tror att vi ska kunna köra dessa två igen inom en snar framtid. Förhoppningsvis innan årsskiftet. Har ni frågor eller synpunkter runt dessa får ni gärna höra av er till Anton, anton(a)kalmarmakerspace.se, som är våran workshopsansvarige. Utskick angående dessa och framtida workshops görs självklart som tidigare.

Vidare kommer han också hantera fortsatta workshops hos oss. Vi ber er därför att skicka förslag på workshops som ni själva kan tänka er att hålla. Vi har fått in förslag angående fräsmaskinen (metall) men i övrigt får ni gärna fylla på. Kanske finns det maskiner eller tekniker som ni är ganska bra på som andra kan ha nytta av! Hjälp och stöd får ni självklart av oss.
  • Handverktyg och maskiner

Vi önskar att ni meddelar oss om det fortsatt finns verktyg eller maskiner som ni saknar. Större maskiner har vi kanske inte utrymme för som det ser ut nu, men mindre handmaskiner och verktyg kan det finnas utrymme för att köpa in. Viktigt att ni medlemmar kommer med förslag här! Vi kan inte lova att alla förslag köps in, men det är viktigt att ni medlemmar är med och påverkar.

  • Namnförslag på föreningen

Efter sammanslagningen av föreningarna Kalmar Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund har vi kallat föreningen för just det. Kalmar Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund. Vi har tankar om att byta detta namn till något enklare och behöver förslag från er medlemmar.

Följande förslag finns redan:

  • Kalmar Makerspace och Uppfinnarna
  • Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund (MUK) 

Kom gärna med fler! När vi fått in förslag drar vi igång en omröstning, så att ni medlemmar får vara med och rösta fram framtidens namn. Namnändring kommer sedan tas upp på årsmöte. Som ni förstår vill vi gärna ha kvar Makerspace i namnet eftersom ordet ligger i tiden. Uppfinnarna önskas självklart också finnas med då föreningen är välkänd. Vi önskar förslagen innan oktober är slut.

Linus Björnlund
Ordförande
Kalmar Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.