Årsmöte i Kalmar Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund

Årsmötet
Styrelsen har haft möte angående årsmötet och beslutat att köra årsmötet som tänkt. Anledningen är att vi tycker det är viktigt att komma igång med en ny styrelse och dess viktiga arbete men också för att vi nu anser oss ha teknik som gör det enkelt och säkert för alla att deltaga.

Med detta sagt gäller följande för detta årsmöte:

 • Årsmötet kommer att hållas som tidigare utannonserat den 14/6, kl 15:30.
 • Årsmötet kommer att hållas i samma lokal som tidigare bestämt, dvs Conservators lokal på Slöjdaregatan 11, Kalmar. 
 • Medlemmar har möjlighet att skicka in motioner och förslag till info(a)kalmarmakerspace.se t o m den 7:e juni.
 • Det kommer finnas möjlighet att deltaga online via Teams för samtliga betalande medlemmar (rösträtt gäller). Styrelsen ser det som positivt om så många som möjligt använder denna möjlighet.
 • Det kommer i år inte bjudas på fika eller andra förfriskningar. 
 • Dagordning för årsmötet presenteras via mail senast 8:e juni.

För att kunna planera möblering och upplägg på mötet måste vi be SAMTLIGA MEDLEMMAR som tänker deltaga att skicka mail till föreningen på info(a)kalmarmakerspace.se och meddela detta, senast den 7:e juni. Skriv också om ni önskar deltaga fysiskt eller online. Detta är mycket viktigt! 

För att ha rösträtt på årsmötet krävs betald medlemsavgift för 2020.

Onlinedeltagande
Ni som önskar deltaga online kommer att få en länk utskickad via e-post, för att kunna ansluta till mötet. Denna länk skickas ut dagar innan mötet och går att ansluta till direkt, dagarna innan, för att testa att allt fungerar. 

 • För att använda Teams som gäst krävs inga konton eller inloggningar. Det som krävs är en dator med en webbläsare (Edge eller Chrome) samt högtalare. Mikrofon är en fördel men inget krav. 
 • Har ni inte tillgång till en dator fungerar också mobiltelefoner och läsplattor med Teams. Detta kräver dock en app (men fortfarande ingen inloggning). 
 • Ni kommer som anslutna medlemmar kunna se och höra allt i lokalen, då årsmötet äger rum. 
 • Ni kommer kunna räcka upp handen virtuellt för att få ordet via mötet. Vilket innebär att alla kommer till tals. Saknas mikrofon används chattfunktionen (textmeddelande).

Medlemsavgift

Medlemsavgiften i Kalmar Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund är 100:-/person eller 250:-/familj för 2020.

Vad får du då som medlem i Kalmar Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund?

 • Du har möjlighet att påverka och delta, vid årsmöte etc.
 • Precis som tidigare inom Uppfinnarna Kalmarsund så finns kunskapen för att ta innovationer till marknad.
 • Möjlighet att delta på workshops, temakvällar och gemensamma träffar, vilka vi förhoppningsvis kan starta upp igen efter sommaren. Kanske finns det något du vill lära dig som någon annan kan?
 • Du stödjer vår förening och hjälper på så vis till att sprida vårt budskap om att kreativitet är en samhällsnytta och vår övertygelse om att det är ett grundläggande mänskligt behov att skapa och utveckla och att göra det tillsammans!
 • Den kreativa verkstaden finns i Funkaboskolan. Som föreningsmedlem betalar du endast 150:/månad för att när som helst på dygnet ha tillgång till CNC-fräs, 3d-skrivare, fräsar och svarvar, symaskiner, elektroniklabb, handverktyg mm.

Hur betala medlemsavgiften?

För att bli medlem i Kalmar Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund så Swishar du medlemsavgiften till nummer 123 658 16 07.  Ange ditt namn som meddelande. Du kan även betala in på Bankgiro 5311-3114. Meddela oss gärna på mail att du betalat så att vi kan komma i kontakt med dig. info(a)kalmarmakerspace.se

Har ni frågor om ovanstående eller något helt annat, tveka inte att kontakta oss i styrelsen!

Önskar er allt gott!

Med vänliga hälsningar
Linus Björnlund
Ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.