Inbjudan till extra årsmöte!

Hej!

Jag vill på styrelsens vägnar tacka alla er som deltog i årsmötet. Vidare vill jag också tacka alla andra, som på ett eller annat vis hjälper denna fantastiska förening framåt. Utan er vore det inte möjligt att driva vår förening!

Vi bjuder härmed in våra medlemmar till ett extra årsmöte den 30/6-2020, kl 20:00. Detta möte kommer enbart hållas online via Teams.
Följande dagordning gäller till mötet. Det är också endast dessa punkter som kommer behandlas på detta extra årsmöte.

  • Mötets öppnande.
  • Mötets behörighet.
  • Stadgeändring avseende namnet på föreningen. 
    • Det ordinarie årsmötet röstade fram ett nytt namn till föreningen, Makerspace & Uppfinnarna Kalmarsund, vilket ska skrivas in i stadgarna som föreningens namn. Det extra årsmötet ska rösta ytterligare en gång då detta krävs för stadgeändring.
  • Mötets avslutande.

Vi ber er att anmäla er till detta extra årsmöte genom att kontakta styrelsen på info(a)kalmarmakerspace.se. Då ni anmält er för deltagande kommer en Teams-inbjudan skickas ut till er inför mötet.

För att ha rösträtt på det extra årsmötet krävs betald medlemsavgift för 2020.
Medlemsavgiften i Kalmar Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund är 100:-/person eller 250:-/familj för 2020. För att bli medlem i Kalmar Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund så Swishar du medlemsavgiften till nummer 123 658 16 07.  Ange ditt namn som meddelande. Du kan även betala in på Bankgiro 5311-3114. Meddela oss gärna på mail att du betalat så att vi kan komma i kontakt med dig.  info(a)kalmarmakerspace.se

Har ni frågor om ovanstående eller något helt annat, tveka inte att kontakta oss i styrelsen! Vi ber er som avser medverka på mötet men känner sig osäker på hur det går till kontakta oss också. Vi vill att alla ska känna sig trygga i att medverka.

Hoppas vi syns den 30/6!

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.