Vi drar igång gemensamma träffar samt utlyser vi en tävling!

Gemensamma träffar
Vi har i styrelsen beslutat att dra igång de öppna träffarna för höstterminen 2020, med start nu på torsdag. Alltså den 20/8. Samtliga träffar är på torsdagar från 18:00. Vi ber er att respektera de uppsatta anvisningar som finns i lokalen samt så gäller fortsatt god handhygien samt att vi stannar hemma om vi upplever symptom. Tänk även på att hålla avstånd i lokalen.

Lokalen är fortsatt öppen för labbmedlemmar men det är mycket viktigt att även ni respekterar de regler vi har samt att ni stannar hemma om ni upplever symtom.

Tävling: Vinn 6 månaders labbmedlemskap!
I och med vårt namnbyte i somras (vi heter numera Makerspace & Uppfinnarna Kalmarsund) har vi i styrelsen beslutat att utlysa en tävling bland er medlemmar. Ni lämnar förslag till styrelsen på hur ni tycker att vår nya logotype ska se ut. Styrelsen utser sedan tre förslag och ni medlemmar kommer med hjälp av röstning sedan välja ut en vinnare. Vinnarbidraget kommer alltså bli vår nya logotype och den som skapat det vinnande bidraget får 6 månaders labbmedlemskap från oss som tack för hjälpen!

Det vore kul om känslan från de båda befintliga logotyperna går igen i den nya. Det finns en del likheter i dessa båda som ni ser! Detta är dock inget krav. Däremot är det ett krav att förslaget på  logotype skickas till oss senast 31/10-2020. Skicka förslaget som .jpg men tänk på att ditt förslag måste vara framarbetat som vektorgrafik.

Har ni frågor om ovanstående eller något helt annat, tveka inte att kontakta oss i styrelsen!

Vänligen

Linus Björnlund

Ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.