Info från styrelsen

God fortsättning på detta år medlemmar!

Glädjande nyheter från er favvoförening!

På torsdag startar vi upp gemensamma träffar igen, vilket innebär gott häng och tillgängligt micklande för alla som är betalande medlemmar i Makerspace och Uppfinnarna Kalmarsund!

Schemat för våren ser ut som följer. Dyker också upp på hemsidan såklart. Den uppmärksamme makern märker också en trend här. Nämligen att vi återigen håller jämna veckonummer (om inte jag gjort fel allt för mycket)! Allt för att undvika förvirring och panik! 🙂

Gemensamma träffar för vårterminen 2023 (med reservation för ändringar). Alltid med start 18:00. 

12 januari

26 Januari

9 februari

23 februari

9 mars

23 mars

6 april

20 april

4 maj

18 maj

1 juni

15 juni

Hoppas vi syns!

Förvaring

Glöm inte att vi har för avsikt att ändra på den personliga förvaringen i lokalen. Detta kommer att påbörjas inom någon vecka (efter leverans av hyllor etc). Va gärna aktiva då detta är på gång och hjälp oss så att allt går enkelt och smidigt. Det kommer finnas massor med hyllor att sätta ihop till exempel! Börja gärna redan nu med att samla era saker och ta bort det som inte kommer att få plats i de nya lådorna.

Valberedningen

Är ni sugna på att hjälpa oss driva denna fantastiska förening? Eller vet ni någon annan som skulle passa perfekt? Skicka meddelande till Alexander (valberedningen) på valberedning (a) kalmarmakerspace.se.

Om ni får detta mail men egentligen inte vill ha det. Bara svara här så tar jag bort er. Vi har haft lite problem med listorna. Tack och ursäkta om det uppstått problem eller irritation på grund av detta!

Vi hörs! Sköt om er!

Vänligen

Linus Björnlund

Ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.